Lifestyle “Mu┼íkarac ne smije biti sto posto siguran da ga ┼żena ┼żeli, mora biti u neizvjesnosti dovoljno dugo dok ne shvati da ne mo┼że bez nje”

Tajni način za osvajanje bilo kojeg muškarca

Instagram

Muškarca nije toliko teško privući, u to se većina žena već uvjerila, no činjenica je da ih je nešto teže natjerati da se smire i vežu.

Bloger Alan Hamrahan odlučio je podijeliti sa ženama tajnu: “Muškarac ne smije biti sto posto siguran da ga žena želi, mora biti u neizvjesnosti dovoljno dugo dok ne shvati da ne može bez nje.” Osim ovog savjeta, ponudio je još neke.

Nikad ne pitaj kuda veza ide

Ako to pitaš, čak će i najzainteresiraniji frajer malo stati na kočnicu. Muškarci se ne vole osjećati zarobljeno, a ako mu daš do znanja da želiš definirati točno kuda idete, mogao bi se preplašiti. Osim toga, ovo je pitanje jasan znak da te ima jer je očito da želiš planirati budućnost s njim.
Budi svjesna svoje vrijednosti

Muškarac ćete “platiti” točno onoliko koliko misliš da vrijediš. Ako znaš što želiš i ne prihvaćaš kompromise, dobit ćeš više poštovanja od žene koja je spremna žrtvovati sve samo kako bi se svidjela nekome. žene koje se jeftino prodaju nemaju dugi rok trajanja.

Znaj reći “ne”

žena koja zna reći ne šalje jasnu poruku da je spremna izgubiti frajera, ali nikad samu sebe. Ovakav ćete stav tu i tamo koštati muškarca, ali oni pravi traže upravo takve žene.

tagovi