Film

Beba iz ‘Mamurluka’ je narasla, a zbog toga se osjećamo staro

Glumačka karijera dječaka Granta zadržala se samo na ‘Mamurluku’ i njegovim nastavcima, a u nekim scenama ga mijenja njegova sestra blizanka Avery

U američkoj komediji ‘Mamurluk’ iz 2009., lik kojeg utjelovljuje glumac Zach Galifianakis (48) nakon raskalašene momačke večeri s trojicom prijatelja u Las Vegasu pronalazi bebu u ormaru apartmana. Nikome od njih nije jasno kako se dječak tamo našao, a odluče ga povesti u ludu avanturu.

Bebu Tylera, koju zovu i Carlos, utjelovljuje Grant Holmquist. Dječak danas ima osam godina i čini se da je uspješno prebrodio eventualne ‘traume’ koje je imao zbog lude ekipe iz filma.

– Sjećate se malenog Carlosa iz ‘Mamurluka’? Sada se sigurno osjećate poprilično staro kada ga vidite – napisao je jedan korisnik društvene mreže, a s njim su se složili i ostali.

Glumačka karijera malenog Granta zadržala se samo na ‘Mamurluku’ i njegovim nastavcima.

– Na audiciju za njegovu ulogu došlo je nekoliko dječaka, a ispostavilo se da je najbolji upravo Grent koji je imao neodoljive obraščiće – rekao je redatelj Todd Phillips (46). Dodao je kako u pojedinim scenama dječaka mijenja njegova sestra blizanka Avery (8). Inače, uz Granta i Zacha, u filmu se pojavljuju i glumci Bradley Cooper (42), Ed Helms (43) i Justin Bartha (39).

– Zach je na snimanju bio divan prema mom sinu. Grant ga obožava i zove Zachy – rekla je dječakova majka Carrie.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš