Film Glumac je dobio otkaz na setu filma ‘Sav novac svijeta’, a onda i u seriji ‘Kuća od karata’ gdje je igrao glavnu ulogu. U Hollywodu više nitko ne želi surađivati s njim nakon optužbi za seksualno zlostavljanje

Kevin Spacey je ‘nestao’ nakon seks skandala: Uopšte se ne javlja !!

Otkad je otišao sa seta, nije se javio čak ni preko agenta. U izolaciji je negdje, ali možda i bolje da se nije javio. Prvi put u životu ne bi znao što reći, kaže redatelj Ridley Scott (80).

Kevin Spacey (58) radi afere o seksualnom zlostavljanju dobio je otkaz na setu filma ‘Sav novac svijeta’ kojeg režira Scott. Redatelj je istaknuo kako ne planira razgovarati sa Spaceyjem nakon ove ‘nezgodne’ situacije. Smatra da bi bilo nečasno da je glumac ostao dio njegovog filma.

PIXSELL | Autor: PIXSELLfoto: PIXSELL

Spaceyja je u ulozi milijardera J. Paula Gettyja zamijenio kolega Christopher Plummer(88). Iako je Scott snimio sve scene s glumcem prije optužbi za seksualno zlostavljanje i trebalo je samo dovršiti montiranje, odlučio ga je ‘izrezati’ i Plummer je naknadno preuzeo ulogu.

Redateljevi prijatelji su rekli kako je procijenio da je bolje uložiti još novca u ponovno snimanje pojedinih scena nego riskirati sa Spaceyjem. Neki ističu da je skandal nije jako naštetio filmu i da ga je izreklamirao na neki način.

Actors Chris Plummer and Kevin Spacey in a combination photograph. | Autor: STRINGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Sa Spaceyjem ne želi više surađivati ni Netflix koji ga je izbacio iz popularne serije ‘Kuća od karata’ u kojoj je glumio glavnog lika Franka Underwooda. U središtu radnje u šestoj sezoni će biti Robin Wright koja tumači njegovu suprugu.

Glumčevi kolege smatraju da više nikad neće imati priliku raditi na nekom filmskom projektu..

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš