Jet set

BIJESNI NA OBITELJ KARDASHIAN: ‘Sve ste nas prevarili. Gdje je, do vraga, Kylie?! Ne igrajte se s nama’

Iako je čak i Khloe pokazala trbuščić i potvrdila glasine da je trudna, najmlađa članica klana kardashian/Jenner još uvijek se ne pojavljuje u javnosti.

Korisnici Twittera su se jako razočarali kada su shvatili da na blagdanskoj čestitki obitelji Kardashian nema Kylie Jenner. Naime, mnogi su se ponadali kako će baš tada saznati je li starleta zaista trudna ili je riječ samo o glasinama. Obitelj je od prvog prosinca objavljivala fotografije na Instagramu pa su fanovi mislili da će ih na božićno jutro dočekati poklon, primjerica fotografija Kylienog trbuha. No, to se nije dogodilo..

Reakcije tviteraša vrlo su zabavne, a neki čak misle da je čitava priča velika laž.

“Kimberly, gdje je trudna Kylie? Ne igraj se”, “Čekala sam da vidim trbuščić i ovo je sve što sam dobila?”, “Gdje je, do vraga, moja mala King Kylie odjevena kao Djevica Marija s malim Travisom Scottom Juniorom u sebi?! Osjećam se prevareno!”, “Sve ste nas prevarili. Čitav Božić sam potrošila čekajući posljednju fotografiju i sada Kylie uopće nije na njoj. Kim, završila sam s tobom”, “Sretan Božić svima osim Kylie koja nije otkrila svoju trudnoću”, samo su neki od komentara.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš