Film Jet set Showbiz

Ovo je čekao cijeli svijet! Anđelina i Dženifer konačno oči u oči, evo koja je pobjegla sa crvenog tepiha i kako je izgledao “okršaj” decenije! (FOTO)

Slavne glumice skoro pa u isto vreme stigle su na 75. dodjelu Zlatnog globusa u Holivudu..Kako je mnogo ranije najavljeno koje slavne holivudske ličnosti i glumačke dive će se pojaviti na 75. dodjeli Zlatnog globusa, svi su željno iščekivali susret ljutih suparnica Dženifer Aniston i Anđeline Džoli koji se konačno i dogodio!

Kako pišu svjetski mediji, Dženifer je vješto uspela da izbjegne Anđelinu na crvenom tepihu i to na vrlo očigledan način.

Naime, dok je Anđa, kao i sve zvanice koje su stigle, sa sinom Paksom pozirala na crvenom tepihu…Dženifer se na istom uopšte nije ni pojavila.

Anistonova je odmah ušla u salu u kojoj se održavala ceremonija, gde je sa Karol Burnet dodelila nagradu Elizabet Mos, zvezdi serije “The Handmaid’s Tale”.Međutim, iako su se u prvom delu večeri zaobišle u širokom krugu, slavne holivudske dive došle su na “Netflix” afterparty u Beverli Hilsu!

Ipak, i tu su se izgbjegavale, iako su se u jednom trenutku našle oči u oči, izuzetno blizu jedna drugoj. Podsjetimo, Dženifer i Anđelina posljednji put su se srele 2015. godine na “Critics’ Choice Awards”. Pre toga, do susreta je došlo 2009. godine na dodjeli Oskara.

Dženifer i Bred tačku na brak stavili su u januaru 2005. godine, nakon pet godina ljubavi. Bred je Dženifer ostavio upravo zbog Anđeline, koju je upoznao na snimanju filma “Mr & Mrs Smith”.

Anistonova i Pit važili su za najljepši i najvoljeniji holivudski par, a upravo zbog toga njihovi fanovi godinama su osjećali odbojnost prema Anđelini koja, navodno, i dan danas traje.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš