Region Showbiz

Saška Karan vrištala na Lunu čim se vratila, Đoganijeva u suzama izletjela na kapiju: IDEM KUĆI! (VIDEO)

– Tvoj tata je hteo da me unakazi! Zamalo me nije ubio! Odje*i, balavice jedna, sram te bilo! Jelena je bila tamo, evo ti Jelene! Ćuti, balavice…bolje se pokrij ušima, ne spominji to! Ti dobro znaš gde sam ja išla, gde je tvoj tata išao, prema tome bolje ti je ćuti! Nisu djeca kriva što su im roditelji ludi! I što su narkomani… – vikala je Saška.

– Pi*ka vam materina svima, idem kući, bre! Idem kući, neću da budem ovde! – Luna je u suzama izletjela iz kuće i otišla na kapiju, a za njom i Sloba.

– Ima da stojim ovde dok mi ne otvorite kapiju. Kraj! Ne zanima me ništa! – plakala je Luna.

– Ona mi govori da treba da crknem od gladi…u sobi! Ja joj kažem: “Alo, bre, ti za Božić pričaš da neko treba da crkne od gladi”…

– Boli me ku*ac više za sve. Nakaza jedna matora, debilka… Nismo mi debili, ona je sad dobila instrukcije šta da radi. Nije takva, odjednom se promenila, kako je ušla na ova vrata druga je osoba – rekao je Sloba podržavajući Lunu.

– Ja idem kući, ne zanima me! Ne trebaju mi ni pare ni ništa! Ja za Božić da gladujem, alo! – bila je besna Luna, a onda je došla i Kija i tješila Đoganijevu..

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš